Ahhh….

Endelig søndag. Jeg har tænkt mig, at gå helt bibelsk i dag, og komme hviledagen i hu. Ugen har været propfyldt, og i dag er første dag i denne uge, hvor intet er planlagt

Jeg vil dog gerne understrege, at selv om det er hårdt når man har en af de der uger, hvor hver eneste dag har en aktivitet tilknyttet, så har det været aktiviteter som er tilvalgt, og nogen som jeg kunne have sagt nej til, såfremt jeg ikke havde lysten til dem.

Så søndag – du skal bare bruges til absolut ingenting. Men så igen – helt ingenting bliver det ikke, for jeg har da idéer om, hvad jeg kan bruge min søndag til. Jeg har tænkt mig at jeg skal bruge noget af søndagen på lige at få smidt noget af mit vasketøj i maskinen. Jeg har forestillet mig, at noget af min søndag skal bruges til at lave madplan for den kommende uge, efterfulgt at indkøbstur til samme.

Jeg tænker også lidt, at jeg skal have hevet kreativiteten frem, og lavet bulletjournal klar til den kommende uge (som heldigvis ser noget mere fredelig ud end denne uge har været), og at jeg måske også lader computeren starte Sims4 op (yep – sådan en er jeg nemlig, alderen til trods), og så bare sidde og bygge og spille lidt på det.

Men det der er vigtigt ved denne søndag er, at alt det som jeg har tænkt mig, forestillet mig og måske overvejer at gøre; det er ikke planlagt. Jeg kan vælge at blive i mit nattøj hele dagen og bare lade dagen glide forbi uden et eneste gøremål. Sådan en søndag er lige, hvad jeg har glædet mig til.

Glædelig søndag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.