Da Heidi skulle låne 30 millioner

Vi kender dem godt … dem som sidder og forsøger at snyde dine penge ud af din lomme. Det kan gøres på mange måder, og den ene måde er dem, som gerne vil låne dig penge. Alt kan lade sig gøre, og beløbene er ikke små. Jeg så at Alice gerne ville låne mig penge, og jeg tænkte…”Tjaaaa… hvorfor ikke – lad os se, om man kan scamme en scammer”. Det hele startede med dette opslag på Facebook:

Jeg tænkte – hvad sker der, hvis man sender en mail til Alice … så det gjorde jeg, og det udviklede sig til nedenstående kommunikation, som foregik over ca. to uger.

Kære Alice

Jeg har brug for at regulere mit liv. Det tilbyder du at kunne gøre på Facebook. Jeg har brug for midler. Når du skriver midler, så går jeg ud fra, at du mener penge? Du har penge, som jeg kan få og som kan hjælpe mig med at regulere mit liv, korrekt?

Med venlig hilsen Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej,

Jeg har lige fået kendskab til din mail og er tilgængelig for at gøre dig til et lån afhængigt af det beløb du ønsker låne. Så her er mine lånevilkår:

For at opnå kredit skal din situation være Betingelser for tilskud, som nævnes nedenfor:

-Du må være sikre og i stand til at tilbagebetale.
-Du må være en person med god karakter.
-Krediten refunderes over 1 til 25 år afhængigt af det ønskede beløb.
-Den refusionssats er 2 til 3% afhængigt af det ønskede beløb.

Advarsel: Jeg arbejder med seriøse individer og alle. Ansøgninger indleveres til analyse, hvis du er enig Til disse betingelser vil jeg bede dig om at udfylde formularen
klar nedenfor, så vi kan starte processen nødvendigt at åbne en låneaftale fil på dine vegne.

OPLYSNINGER, DER SKAL INDGIVES TIL LÅNANSØGNING
Navne: …………………………………………………………
Fornavne: ……………………………………………………………
Hjemsted for personlige bopæl: …………………
By: …………………………………………………………………
..
Land: …………………………………………………………
Postnr .: …………………………………………………………
Fødselsdato og -sted: …………………………………………
Fastnet / mobiltelefon: ……………………. / ……………………
Email: ……………………………………………………………….
Beskæftigelse: ……………………………………………………………
Ønsket lånebeløb: ……………………………………… ….
Tilbagebetalingsperiode: ……………………………………… …
Månedlig indkomst: …………………………………………………
Rente: …………………………………………… 2 eller 3%
afhængigt af det ønskede beløb
Rygker: …………………………………. ja / nej …….
(Dette er til forsikringsformål)

PS: Den første rate af restitutionen starter 3 måneder efter
Betaling af lånet til din konto.

Tak og venter på at læse

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Alice

Jeg er så glad for, at du vendte så hurtigt tilbage. Det er ikke tit man møder dem, som svarer på mails hurtigt. Men du ved jo sikkert også godt, at når man skriver til dig, så er det fordi man er i nød, og så kan man ikke vente timer, dage eller uger på svar. Så skal der svares og handles med det samme. Så tak for det 🙂 

Jeg er sikker på, at jeg kan betale tilbage. Jeg lover jeg nok skal betale tilbage, om så det skal tage mig 25 år. 

Du skriver, at man skal være af god karakter, for at kunne få pengene. Jeg gik ud af folkeskolen med et gennemsnit på 9,3 og fra Handelsskolen med et gennemsnit på 7,2. Det er så godt nok efter den gamle 13-skala, og da jeg ikke har børn, har jeg heller ikke styr på, hvad det sådan nogenlunde svarer til på den nye 12 skala (som egentlig ikke er så ny mere), Men jeg syntes selv det var gode karakterer. Ja … jeg kunne måske godt have fået lidt højere gennemsnit på handelsskolen, men jeg indrømmer at Jill, Susanne og jeg måske pjækkede lidt for meget det sidste halve år, som afspejlede sig i mine karakterer. Men vi bestod, og når man består, så er det også det samme som skolen siger at jeg har en god nok karakter. Universitet er en anden sag, men her har jeg bevis for at jeg også har bestået. Så jeg lader det være op til dig at bedømme om min karakter er god nok, men det synes jeg selv at det var. 

Det ønskede beløb? Hvor meget kan jeg låne? Er der ikke loft på? Kan jeg låne præcis hvor meget jeg vil. Det er egentlig ikke fordi jeg som sådan står og mangler noget at købe, men hvis jeg kan låne ubegrænset, så kan jeg hurtigt finde ting som både jeg selv gerne vil (have), og ting jeg gerne vil gøre for andre med de penge? Hvis du havde ubegrænset mulighed for penge, hvad ville du så købe Alice? Du har jo  siddet med det her i mange år, så jeg tænker at du kunne rådgive og måske komme med inspiration til, hvad man kunne bruge pengene til?

Jeg blev forresten lidt bange, da du skrev “advarsel”. Jeg er ikke så god til situationer som kan være usikre. Så jeg blev lettet da jeg læste videre, og så at du egentlig bare gerne ville oplyse, at du kun arbejder med seriøse folk. Det synes jeg også selv at jeg er. Men mine venner siger også, at jeg er en glad person som er sjov. 

Spørgsmål: hvor og hvornår skal jeg møde op til analyse, og skal jeg møde fastende?

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tak for dit hurtige svar

Men jeg minder dig om, at vi tilbyder lånetjenester fra 10.000 Kr til 30.000.000 Kr

Så venligst udfyld låneskemaet og send det tilbage til os

Tak, jeg venter på dit hurtige svar

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Alice 

Eller hedder du Cardenia? Jeg så dit opslag på Facebook, hvor det stod under navnet Alice Kodjodjou, men din mail siger Cardenia Francoise. Hedder du Alice eller Cardenia? 

Jeg er glad for, at der er mulighed for at låne både lidt og mange penge. Som investor tænker jeg også, at du gerne vil vide, hvad tanker jeg har om pengene jeg gerne vil låne. 

Hvis jeg lånte bare 10.000, så tror jeg at jeg ville tage en tur til Skotland. Købe mig en rejse. Jeg er en af dem som er meget historieinteresseret, og når jeg er på ferie er det ikke for at sole mig ved hverken pool eller strand. Når jeg er på¨ ferie, så er det for at opleve og for at få oplevelser. Jeg vil gerne komme hjem med mere viden, end jeg tog afsted med. Det betyder også, at jeg ikke er god til de der ferier, hvor der er meget meget varmt. Der må ikke være ret meget mere end max 25-30 grader, for ellers bliver det simpelthen for varmt, når man skal gå rundt og opleve ting. Kender du det … det der med at der kan være alt for varmt til at være aktiv udendørs?

Men ja, Skotland – der kunne jeg godt tænke mig at komme hen. Opleve højlandet, opleve de meget gamle bygninger og slotte. Opleve “Lochsene” og hele den historie der er med det Keltiske osv. Braveheart historien om du vil. Du ved… filmen med Mel Gibson, hvor han i sidste ende endte med at blive revet midt over. God film, så hvis du ikke har set den endnu, så kan jeg kan helt klart anbefale den. Ja, det ville jeg gøre, hvis det var 10.000 kroner jeg valgte at låne af dig.

I den anden ende med de 30 millioner. Hvis jeg lånte max beløb, så ville jeg for det første donere 5 millioner til orangutangerne. Jeg er allerede en af dem som hver måned donerer til dem, for at sikre at der er noget regnskov på Borneo, som ikke bliver fældet, så de truede orangutanger har et sted at bo i fremtiden. De er så tæt på at blive udryddet på grund af skovhugst, og det er så frygteligt. Det er primært på grund af palmeolie industrien. Så hvis du bruger f.eks. sådan noget som Palmolive, så synes jeg du skal lade være og finde noget andet, hvor der ikke er palmeolie i, for du er med til at slå orangutangerne ihjel. Prøv derefter at undersøge, hvor meget der efterhånden er palmeolie i, og så garanterer jeg dig at du vil blive forskrækket. Men ja – 5 millioner til orangutangerne.

I foråret købte jeg en træhytte, som jeg gerne vil have lavet om til noget koloniagtigt. Vi fik den malet udendørs her i vores sommerferie, men mangler nu alt det indendørs. Det er gulv, isolering af loft, maling indenfor og så den generelle indretning. Det koster jo også en del. Og har jeg 25 millioner, så er der jo plads til at jeg kan flotte mig lidt på den del. Så jeg tænker noget i stil med det her, eller noget helt andet. Men det kommer til at være totalt lækkert. 

…og så ville jeg købe et lille hus ved Nibe havn til min mor og hendes kæreste. De sejler rigtig meget, og er meget aktiv på det skib som hedder Loa. I mange år havde de deres eget skib, men det solgte de i sidste weekend, for at få mere tid til at være på Loa. Men min mor har mange gange sagt, at havde hun råd, så ville hun gerne have et af de huse som er på Nibe Havn. Det vil jeg bruge nogen af pengene til.

Jeg selv vil også gerne have et nyt hus, og gerne ved vandet også. Men jeg vil bygge det selv. Så jeg vil give den MAX gas med både arkitekt, materialer, kvadratmeter og placering, og drømmen er  nok noget i stil med det her:

Endelig vil jeg også gerne give lidt penge til begge mine lillebrødre og min far så de har lidt at forkæle sig selv og deres familie med. Man skal jo ikke være så grisk at man bruger det hele på sig selv, når man endelig har fået fingrene i flere penge end man egentlig  selv har brug for, vel?

Men hvis du stod i min situation, hvilken løsning ville du så vælge. Den lille drøm til Skotland og så låne 10.000 kr. eller den store drøm og låne 30 millioner?

I forhold til tilbagebetalingen, så kan jeg uanset lånebeløbets størrelse afdrage med ca. 150 kr. om måneden, og det er helt fint hvis I forventer at jeg skal starte med at afdrage allerede i næste måned.

Så jeg vil meget gerne låne, men er i tvivl om, hvor meget jeg skal låne. Så jeg håber du med din erfaring og ekspertise, kan rådgive mig i, hvilken af mulighederne jeg skal gå efter inden jeg begynder at udfylde skemaet nedenfor.

Med drømmende hilsner fra Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jeg har lige læst din besked. Jeg ønsker dig at lave et lån på 30 millioner .At hjælpe dine forældre og brødre

Venter på låneformularen

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Alice/Cardenia

Tusind tak for dit råd. Jeg stoler på, at du ved hvad du taler om, og du har helt ret. Selvfølgelig skal jeg jo tage de 30 millioner, så jeg kan hjælpe mine forældre og brødre, frem for “bare” at nøjes med de 10.000 kroner, hvor jeg kun har tænkt på mig selv. Det er skønt, når nogen lige kan give sig lidt af et perspektiv 🙂

Nedenfor er låneformularen i udfyldt form

OPLYSNINGER, DER SKAL INDGIVES TIL LÅNANSØGNING

Navne: Heidi

Fornavne: Heidi (ved ikke lige hvorfor du skal bruge mit fornavn to gange og ikke mit efternavn, men hey… du har mere forstand på det her, end jeg har)

Hjemsted for personlige bopæl: Ja, synes bestemt at min personlige bopæl føles som et rigtig hjemsted

By: Aaarhhhh…. by & by – det er nok nærmere en bette flække i udkantsdanmark, som på en god dag kan defineres som en landsby

Land: Danmark

Postnr .: Sådan et har vi også, ja

Fødselsdato og -sted: 8. august i Danmark

Fastnet / mobiltelefon:+45 7024 1207

Email: Den har du jo allerede?

Beskæftigelse Ja

Ønsket lånebeløb: Efter kyndig vejledning er vi blevet enige om 30 millioner kroner

Tilbagebetalingsperiode: 25 år / 300 måneder

Månedlig indkomst: Jeg vil gerne have dem alle sammen på én gang, frem for lidt pr. måned … ellers kan jeg jo ikke rigtig købe noget til min familie

Rente: 2%

afhængigt af det ønskede beløb

Rygker: …………………………………. ja / nej ……. Forstår ikke lige hvad ordet “Rygker” betyder – det må du lige uddybe, så jeg kan udfylde denne del af formularen
(Dette er til forsikringsformål)

Uhhh… jeg GLÆDER mig til at overraske mine forældre og brødre. Ikke for at virke grådig, men hvornår tror du jeg  har pengene?

Med spændte hilsner fra Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tak for dit hurtige svar

Faktisk, Vi er tilgængelige for at gøre dig lånet af det ønskede beløb. Så her er simuleringen af din anmodning, tak for at fortælle mig om dette er passende.

Kreditindstillinger:

Lånets størrelse: 30.000.000 Kr

Lånets varighed: 300 måneder

Årlig kreditrate: 2%

Start af kredit: 11 / 2018

Månedlig kredit: 127156.30 Kr

Samlet månedlig eksklusive forsikring: 38146890.48 Kr

Samlet interesse: 8146890.48 Kr

Så, hvis betingelserne er rigtige for dig, så send mig venligst

De følgende dokumenter til din forfatning

lån:

-Et billede af dit id eller pas

-Din bankreferencer for at gøre det muligt for banken at udføre Overførsel af 30.000.000 Kr  til din konto

Venter på hans dokumenter for at kunne analysere din fil.

hjerteligt

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Alice/Cardenia

Jeg er lykkelig over, at der er udsigt til penge på kontoen lige om lidt. Jeg er dybt taknemmelig, at der findes mennesker som dig, som helt upartisk og selvisk tilbyder at låne fremmede mennesker penge. Mennesker som I ikke på nogen måder har kendskab til, men stoler på fra begyndelsen. Verden ville være et så meget bedre sted, hvis der var flere som dig. Vi kan alle lære af dig, og lære at vi skal til at stole mere på vores medmennesker, og bare skabe glæde og dele hvad vi har og kan.

Jeg har taget et billede af mit pas, og så glæder jeg mig til at få pengene på min konto. 

Glæder mig til det, og jeg vil egentlig gerne invitere dig på en lækker middag som tak. Når pengene er på min konto, så kig lige i din kalender, for så vil jeg rigtig gerne sponsorere en tur til Danmark til dig. Lad os mødes i København, hvor jeg giver en overnatning med alt betalt på D´anglataire. Du får suiten som både Michael Jackson, Madonna & Justin Bieber har brugt. Den sjat penge vil jeg gerne ofre, og så giver jeg en middag på det verdensberømte Noma. Du skal ikke tænke på ventetider – jeg sørger for at tilbyde de kroner der skal til, for at de lader os få præcis det bord, den dato og den betjening som vi ønsker. Vi skal rigtig smovse. Hvordan lyder det – kunne det være noget du har lyst til? 

Taknemmelige hilsner fra Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej

For overførsel af lånet til din bankkonto skal vi bruge din bankoplysninger. Navnet på din bank og dit kontonummer og et synligt billede af dit identitetskort eller pas

Venter på dit hurtige svar

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Alice/Cardenia

Undskyld det har taget så lang tid. Jeg er blevet gift her i weekenden, så der var lige nogen ting som i dagene op til skulle ordnes, og så var der jo selve brylluppet. Men ja – jeg blev i fredags gift med min Martin. Vi har kendt hinanden i otte år, så vi tænkte det måske var på tide. Jeg kunne jo i onsdags fortælle ham, at jeg var blevet godkendt til at låne 30.000.000 kroner, så vi kunne godt tillade os lige at bestille og planlægge lidt ekstra til vores bryllup. Så i stedet for at vi skulle transporteres  hjemmefra til vielsesstedet i vores egen Opel Karl, så bestilte vi en helikopter. Så den kom og hentede os på den byggegrund som er lige ved siden af vores hus, og fløj os over til den store have vi skulle giftes i. Men vi fik lige en tur i luften på en halv time først, så vi kunne se vendsyssel ovenfra. Det var en fantastisk oplevelse, og så var det lidt fedt at kunne sige til det firma som lejer helikopteren ud, at de bare sender os regningen på de 35.000 kroner som det kostede, og at vi ville betale den inden for kort tid. Men det synes jeg nok der var råd til, nu der kommer 30 millioner rullende ind på min konto om ikke så længe. 

Vi besluttede os også for at leje et rigtigt band til vores bryllup, i stedet for den jukebox som vi havde bestilt i første omgang. Så vi valgte at hyre Danmark Radios symforniorkester til at spille under selve vielsen i den store have, og så havde vi ingen ringere end Aqua til at spille op til dans om aftenen. Igen … pissefed fornemmelse at sige til dem begge, at de bare sendte regningen. Men vi valgte at tage yderligere 175.000 af de 30.000.000 kroner til det her, og der var FEEEEEEEEDT. Vi havde den mest FANTASTISKE dag og aften, med oplevelser som ikke mange har haft til deres bryllup. Så ja – alt i alt har jeg i weekenden her, brugt godt 200.000 kroner som jeg venter regning på, og de skal være betalt om en lille måneds tid. Jeg håber og regner med, at I får sat pengene ind på min konto inden da, så jeg kan betale de regninger 

Anyways… jeg kan forstå at for at få det til at ske, så skal du lige have nogen flere oplysninger, så dem får du her:

Navnet på min bank: Danmarks Fjollebank

Registreringsnummer: 0069 

Kontonummer: 315978

Dernæst et synligt billede af mit ID eller pas – jeg synes nu, at min forrige billede var synligt nok, men nu får du lige et mere fra en anden vinkel, og så indersiden af passet også. Håber det virker

Men tak for tålmodigheden, og hvornår tror du jeg har pengene?

Nygifte hilsner fra hustruen Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej

Jeg har læst dit Pas og bank oplysninger. vi vil analysere din fil , og hvis alt er okay, jeg vil lade dig vide .

Tak

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej

send os følgende oplysninger

Sie müssen zuerst die folgenden Informationen bereitstellen. Så hvis du accepterer bedes du sende mig følgende oplysninger;

Efternavn ………

Først …………

Fødselsdato ……….

Adresse på gaden …………..

postnummer ………..

By ……………

Mobilnummer …………

land …………

Venter på at læse

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Alice/Cardenia

Ligeså vel som jeg kan blive forvirret over dit navn (hedder du Alice eller Cardenia), så kan jeg også godt forstå, at du måske kan blive lidt forvirret over, hvillket sprog jeg taler, læser, forstår og skriver. Jeg hedder jo trods alt Heidi, som jo er af Tysk afstamning. Helt nøjagtigt, stammer navnet “Heidi” fra det tyske “Adelheid” som rent betydningsmæssigt betyder “Af Ædel Byrd”. Så jeg kan sagtens sætte mig ind i, at du i et kort øjeblik blev helt i tvivl om, om du skulle skrive til mig på dansk eller tysk. Heldigvis, så er jeg sådan nogenlunde forstående i tysk, så jeg kunne heldigvis godt skabe mening ud af den sætning du var kommet til at skrive på tysk. 

Tysk er ellers ikke min helt stærke side. Jeg kan sagtens forstå det når folk taler tysk til mig og når jeg læser tysk. Men jeg er ikke ret glad for at tale det. Jeg kan godt, men jeg er et grammatisk rodehoved når det kommer til tysk, og ved at jeg  har både der, die og das helt forkerte i mine udtalelser, og at jeg slet ikke har de korrekte ordstillinger i min udtale. Så jeg vil helst undlade at tale tysk, da jeg er meget opmærksom på at jeg ikke er grammatisk korrekt heri. Så går det langt langt bedre med engelsk. Her er jeg totalt flydende, og mange tror – når jeg først går i gang – at jeg rent faktisk er amerikansk både på grund af min accent og mit efternavn som jo ikke ligefrem emmer af danskhed. Men det er nu fordi jeg var gift med en amerikaner engang. Ikke ham jeg blev gift med i fredags, bare lige for at gøre det klart. Men første gang jeg blev gift, var det med en amerikaner som jeg mødte mens jeg boede i USA som aupair tilbage i midt 90erne. Det er hans efternavn jeg har beholdt efter ham og jeg blev skilt. Det var lidt mere fancy end det almindelige Andersen som jeg er født med.

Heidi er forøvrigt et navn som ca. 16.000 piger i Danmark render rundt med. Det har dog været stærkt faldende i antallet af de piger som fik navnet Heidi siden midt 80erne. Men der er godt nyt. Der var en lille bitte stigning i antallet i 2015, så måske det ligeså stille begynder at blive populært igen. Men der er kun ca 2% af landets børnebefolkning som i dag hedder Heidi. Til gengæld så er der mange af den nybagte forældregeneration som hedder Heidi. 

Jeg kan se at nogen af de oplysninger du gerne vil have, har jeg allerede svaret på én gang, men jeg ser jo gerne at jeg snart får pengene, da jeg jo ved, at der snart kommer faktura på omkring 200K på helikoptertur og Aqua som var bestilt til brylluppet i weekenden. Så nedenfor er det hele udfyldt 

Efternavn Hodgson

Først Heidi

Fødselsdato 8. august

Adresse på gaden Fuskergade 66

postnummer 3322

By Falskerby

Mobilnummer +45 7024 1207

land Danmark (hvor vi taler, skriver og læser dansk, og ikke tysk)

Håber der er styr på det hele, og at pengene er på vej. Tror du vi når det inden weekenden?

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tak for dit hurtige svar, men de går glip af din fødselsdato

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej igen

Jeg ELSKER det går så stærkt nu. Det tegner godt, og tegner på at vi snart er igennem alle processerne inden pengene bliver udbetalt.

Men jeg skrev altså min fødselsdato. 8. august er min fødselsdato. Sandt – jeg skrev ikke lige årstallet, men det stod der bare ikke. Der stod kun dato og ikke år. Men hvis det er året du mangler, så er jeg født i 1974. Så 8. august 1974. Selv samme dag, som præsident Richard Nixon sagde sin stilling som USAs præsident op, på baggrund af Watergate skandalen. Jeg er et historiebarn hele vejen igennem :):) Er det ikke lidt skægt?

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Send venligst den kode, du netop har modtaget på din telefon

Mange tak

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jeg har modtaget en række tal som jeg formoder, er fra dig – tallene er 543788

/Heidi

*sidenote: jeg modtog intet, da det nummer jeg har opgivet hele vejen, er nummeret til julemanden. Så den talrække ovenfor, er ren opdigtning

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tak

Nu skal du underskrive en låneaftale. Jeg sender dig låneaftalen via e-mail, og du vil scanne og underskrive og send det tilbage

Tak venter på din bekræftelse for at informere bankchefen for

send dig kontrakten

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Alice/Cardenia

Bankchefen sender mig låneaftalen? Jeg kan nemlig ikke se at du har vedhæftet noget?

Jeg sidder og er så ekstatisk, for det tyder på at jeg får pengene lige om lidt. Sig til bankchefen, at jeg er SÅ klar til at modtage (og det skal ikke misforstås i en sexuel forstand!)

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kontrakten blev sendt, og kan ses her

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Alice/Cardenia

Jeg bliver en lille smule ked af det nu. Jeg har modtaget kontrakten som skal sikre mig og dig, og som jeg naturligvis godt forstår skal være imellem os nu du låner mig 30 millioner kroner. Det gør man jo ikke uden nogen sikring.

Men det som jeg er ked af  er, at du i kontrakten betegner mig som Hr. Jeg er ikke en mand, og jeg blev så ked af det, da jeg så det. Jeg får sådan på fornemmelsen, at du ikke har læst det jeg har skrevet, eller at du har sat dig ind i, hvem jeg er. Jeg troede vi efterhånden var kommet så tæt på hinanden, at vi vidste hvem hinanden var. Jeg troede som minimum, at du godt kunne regne ud, at navnet “Heidi” var et pigenavn.

Alice/Cardenia …. har du læst alt det vi har delt i den kommunikation vi har haft? Man hører jo så meget – man  hører jo blandt andet, at der findes mennesker med grimme intentioner på internettet. Mennesker som forsøger at narre sig. Mennesker som lader som om de vil dig det godt, men så ender det med at de stjæler fra dig. Mennesker som udnytter den gode tro man har i mennesker. Jeg tror ikke du er sådan en, for jeg har virkelig på fornemmelsen at du er reel. Det er du, ikke også Alice/Cardenia? Du er ikke en af dem som er ude på at narre mig. Du er ikke en af dem som på et tidspunkt vil begynde at forsøge at stjæle penge fra mig, vel? 

Jeg blev i min barndom drillet en del, og derfor vil jeg blive så ked af det, hvis det viser sig at du ikke er et ordentlig menneske. Jeg har ikke brug for at blive udnyttet, drillet eller narret mere i mit liv. Men jeg har brug for at glæde både mig selv og andre med de 30 millioner du gerne vil låne mig. Men når man skal låne så mange penge, så er det vigtigt at man føler at man kender og stoler på hinanden. Var det en fejl du kom til at skrive Hr. i kontrakten?

/kede af det  hilsner fra Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej

Jeg har lige læst din besked og lad mig vide oplyse, at det er en fejl hos sekretæren, der har oprettet låneaftalen. Så jeg undskylder for dig

Jeg venter på dit hurtige svar for resten af proceduren

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Alice/Cardenia

Jeg er så glad for at høre, at det ikke er dig som har lavet fejlen, men din sekretær. Jeg kunne heller ikke forestille mig, at du ikke – efterhånden – kendte mig godt nok til at vide, at jeg er en kvinde og ikke en mand. Men den lille fejl understreger også bare, at hvis man vil have gjort noget ordentligt, så bliver man nødt til at gøre det selv!

Jeg tror forøvrigt, at du skal sende din sekretær på et kursus. Der er en masse små fejl i kontrakten. Både når det kommer til stavefejl, sætningskonstruktioner og basale ting omkring det som vi har talt og aftalt om i vores kommunikation omkring den 30 millioner kroner. Men for at forkorte tiden og processen (jeg vil jo virkelig gerne at de penge bliver overført inden weekenden, så jeg ved at jeg har dem til at betale de faktura som er på vej på de godt 200.000 kroner fra brylluppet), så har jeg taget mig tiden til at rette dem. Som sagt lige ovenfor … vil man have gjort tingene ordentligt, så må man gøre dem selv. Så jeg har rettet til, scannet kontrakten og vedhæftet den. 

Nu burde alle formaliteter så være på plads. Kan du nå at overføre pengene inden fyraften i dag?

Mange glade hilsner fra Heidi (se den til-rettede kontrakt her)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vi har allerede modtaget underskrivelsen af låneaftalen og informeret banken

Har du modtaget en besked fra banken for din overførsel? Venter på dit hurtige svar

Til forberedelse af overførslen af dit lån skal du kontakte vores bank for at sikre transaktionen, så du kan besøge vores banks websted og følge proceduren på kreditkontoen, og dette vil blive brugt som din bankadresse. månedlig betaling (I. månedlig e.)

-Gå til bankens hjemmeside:(link udeladt for at sikre, at du ikke kommer til at trykke på det ved en fejl!)

– Vælg dit sprog ved at klikke på dit lands flag

– Vælg “Bliv kunde”

-Fyld formularen “Opret en konto”

– Send derefter anmodningen.

Når kontoen er oprettet, vil banken overføre dit lån til den oprettede konto, og du kan derefter overføre den til din konto, oprette en konto for månedlige betalinger, kreditten skal betales i slutningen af hver måned.

Vi takker for din tillid

velkommen

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Alice/Cardenia

Jeg har modtaget besked fra Jeres bank. 

I kan bare overføre dem til den bank og den konto jeg allerede har oplyst. Jeg behøver ikke at oprette en ny konto. I bruger bare den bank jeg allerede har. Det er så besværligt at oprette nye konti, og i særdeleshed nye konti i andre lande. Jeg kommer bare i problemer med skat, hvis jeg begynder på sådan noget.

Så find lige oplysningerne på min konto i Fjollebank i Danmark og overfør dem dertil 

Tusind tak Alice/Cardenia

/Kram fra snart mangemillionær Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Du bliver ikke bedt om at oprette en anden konto

Men bare det vil du stille en anmodning på vores bank at overføre lånet direkte til din konto i Danmark

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jo jeg gør – det skriver I også selv. I skriver jeg skal trykke på “opret en konto”. Men hvis det bare er fordi jeg skal give min anmodning til Jeres bank, så kan du bare lige vise dem den her mail til dem. Det burde være nok, med alle de oplysninger og kontrakten som I nu har fået. 

Det er okay I overfører nu 🙂

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ja, klik på opret en konto og sende din anmodning

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nå men jeg stoler på dig, og klikker på linket. Men det virker ikke?Sidenote: Jeg klikkede aldrig ind på det link. Jeg kopierede blot linket ind på et screenshot af en 404-fejl side. Aldrig klik på et link du får tilsendt fra denne slags personer! Denne side er lavet i paint og således helt opdigtet

Jeg har klikket og forsøgt adskillige gange, men der sker ikke andet, end at jeg får denne side op? Jeg prøvede hele aftenen i går også, men ak …. resultatet var det samme. Hvad gør vi så?

Forvirrede hilsner fra Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej

Undskyld forsinkelsen, vi havde et teknisk problem på webstedet for bank

Vær venlig at undskylde os. Så her er linket til webstedet, klik venligst hurtigt for at gøre din anmodning Så vi kan hurtigt afslutte med din låneansøgning

Her er linket (igen…fjernet og udeladt for din sikkerhed)

Tak, jeg venter på dit hurtige svar

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Alice/Cardenia

Jamen fejl kan jo ske for alle, og jeg har da også oplevet tekniske problemer et par gange. Både med radio, computer, bil, iPad, mobiltelefon, komfur, køleskab, ovn, vaskemaskine, dildo, el-relæet, vejrbarometer, gasgrillen og så videre

Når noget er i stykker, så bliver det heldigvis – for det meste – fikset igen, og så kan man prøve en gang mere.

Jeg kan godt se, at I har været inde for at lave noget ved det, for der kommer nu et andet billede frem på skærmen når jeg trykker på linket … men det virker stadigvæk ikke

Hvad pokker går der galt? Det er jo lidt træls det her, så tæt på målet!!!!

Venter på hurtig løsning! Vi virkelig gerne have pengene inden weekenden

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vi vil forsøge at løse problemet

Har du kreditforsikring?

Hvorfor forsikring?

Når vi får en vis sum penge, skal vi sikre, at vores låntager betaler det samlede lånte beløb. Derfor tilbyder BANK’S CREDIT INSURANCE en bred vifte af valgfri forsikring til at støtte dig i dit projektlån. Denne forsikring træder i kraft for tilbagebetaling af dit lån i tilfælde af manglende betaling i følgende tilfælde:

– I tilfælde af langvarig sygdom kan forsikringen tage sig af dine månedlige betalinger i løbet af din konvalescens.

– Og i tilfælde af varig uarbejdsdygtighed (arbejdsløshed, det resterende beløb betales til pleje, og du behøver ikke at betale igen, som du allerede abonnerer på denne forsikring)

-I tilfælde af død i løbet af tilbagebetalingsperioden.

 

Forsikringsomkostningerne er 6500 kr

Vi venter derfor på din aftale om at påbegynde proceduren for dit abonnement på vores KREDITFORSIKRING i BANKEN.

Vær venlig at forstå, at alt dette skal indføres med vores bank, vores garanti og sikkerhed.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Alice/Cardenia

Skynd Jer og løs problemet – jeg vil så gerne at vi får de penge ind på min konto hurtigt. Du har jo sikkert også mange flere kunder end mig, som har brug for din hjælp, så det er jo lidt træls at jeg skal tage en masse af din tid, fordi det tekniske ikke fungerer. Så des hurtigere du får det løst, des hurtigere kan du også hjælpe andre mennesker. 

Jeg har ikke brug for nogen kreditforsikring. Skulle det utænkelige ske, at jeg ikke kan betale tilbage, så har jeg en som kan dække mig. Jeg er nemlig – 100% reelt – i familie med den Danske Kongefamilie. Min tip-oldemor 17 gange, altså tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip oldemor, fik et uægte barn med Kong Christian den IV af Danmark. Altså Danmarks Byggekonge som regerede landet fra 1588-1648, ham som blandt andet byggede rundetårn. Han fik mange børn udenfor ægteskabet, men vi har i vores slægtsbog faktisk papir på, at han vedkendte sig faderskabet til min tipoldemors barn, og at han betalte en slags datidens børnepenge til hende. Så selv om det er så langt ude i familietræ grenene, at jeg ikke bliver inviteret med til alle de kongelige fester eller begivenheder, så er vi trods alt familie. Blodbeslægtede er vi. Så hvis jeg nu ikke kan betale, så smutter jeg bare lige op til moster Margrethe på Amalienborg, og låner dem af hende. Så don´t worry… alt er i orden, og ingen kreditforsikring nødvendig

Skynd dig endelig at find ud af det med det tekniske 🙂

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tak for dit svar

Jeg minder dig om, at i henhold til det beløb, du ønsker aftryk, skal du nødvendigvis tage kreditforsikring. Jeg råder dig til at tage denne forsikring det er til gavn for dig, du bliver bedt om at abonnere på en kreditforsikring. Så med al den tillid jeg har for dig, råder jeg dig til at tage forsikringen, jeg taler til dig som en søster

Gør det, jeg spørger dig om hastigheden på din lånefil, så du er i besiddelse af lånet i weekenden

Mens du venter på din besked

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Søster

Jeg ved du taler ud af kærlighed, og jeg er rigtig glad for at du tænker på mit velbefindende og min sikkerhed. Mange mange tak for dit goderåd. Men jeg er helt okay uden forsikringen. Så tak, men nej tak – jeg hopper over, og klarer mig på den kreditforsikring jeg allerede har

Jeg er super glad for at høre, at jeg får pengene i weekenden. Er det måske allerede i morgen?

Søsterhilsner fra Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Det er en forpligtelse, forsikring

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Søster

Nu skal vi ikke til at blive uvenner over den lille ting. Jeg har allerede sagt, at jeg er forsikret. Det bliver du – kære søster – også nødt til at respektere. Nu har vi fået opbygget et dejligt, dybdegående og tillidsfuldt forhold til hinanden, så du må også tage den tillid til dig, og så stole på, at jeg allerede har forsikring i orden.

Jeg håber du forstår, og at det ikke skal skille os ad. Men hvis det kan give mere ro i din sjæl, så er her et billede af min police; altså min forsikringsaftale med den royale familie

Så kære søster – ikke en forsikring til mig. Jeg er allerede dækket. Kan vi så komme videre nu?

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Så var jeg fortæller dig dette er ikke et spørgsmål om valg, enhver kunde, der ønsker at gøre et lån med vores bank må nødvendigvis og nødvendigvis tager ud en livsforsikring af vores bank, og jeg minde dig om, at du nødvendigvis skal betale forsikring gebyr, så vi kan gøre lånet til dig, så det er op til dig at træffe det valg, jeg er en troværdig person, og jeg har haft til at hjælpe mange mennesker

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Søster

Jeg er så ked af, at vi skal skændes om det her. Men du gør jo  bare dit arbejde. Men jeg siger dig …. de 6500 kommer til at blive taget fra den pulje penge, som jeg havde sat til side til dit besøg i København, når vi skulle bo på D´anglataire og spise på Noma

Men fint!!! Jeg har betalt de 6500 til forsikringen. Pengene er nu overført via Western Union til dig. Jeg har vedhæftet beviset for overførslen. Så må du sørge for at de kommer til de rigtige folk, så forsikringen kan laves. Sender du mig lige forsikringspapirene, når de er lavet?

/Heidi

(se “dokumentationen for overførsel af kr. 6.500 her)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Forsikringsgebyret skal betales af Money Gram og på hjemmet forsikringsoplysninger, så hvis du er enig, vil jeg sende dig kontaktoplysningerne

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Godmorgen Alice/Cardenia

I forhold til Money Gram …. hvad sker der nu med de penge jeg allerede HAR sendt til dig via Western Union? Jeg HAR jo allerede betalt 6500 kroner til dig, så kan du ikke bare sørge for at tage dem? Om de kommer med Money Gram eller Western Union er jo underordnet?

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej

Det er ikke op til dig at vælge betalingsmåden for forsikringsgebyrer, og du siger, at du har foretaget en overførsel fra Western Union, og vi har intet på billedet, der viser, at det er rigtigt, selv ikke MTCN-kode på billedet kun af navn, du har fyldt, jeg minder dig om, at jeg arbejder med folk, du stoler på, og hvem der kan betale mig lånet tilbage, som jeg laver dem

Så hvis du virkelig gør en forsendelse fra den Western union, skal du få dine penge tilbage.Det er hjemme forsikring at vælge betalingsmåde for forsikringsomkostninger. Så hvis du accepterer betalingen ved Money Gram, sender jeg dig koordinaterne

Tak venter på dit hurtige svar, hvilket forsinker dig for meget din rekord

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære søster

Så så så så så så så … nu er der ingen grund til at blive hidsig. Jeg synes din tone er en anelse aggressiv. Det er der ingen grund til. Jeg stoler 100% på dig, og der er ingen grund til, at du ikke kan stole 100% på min seriøsitet

I forhold til overførsel, så er det klart jeg blive en smule bekymret. Kender du den der frygt for, at man måske bliver snydt fordi der er så mange falske mennesker på internettet, som forsøger at få sig til at overføre penge på falske grundlag? Når jeg så allerede har overført kr. 6.500 og ikke ved, hvad der så er sket med dem, så er det klart jeg bliver en smule bekymret. Men jeg kan godt fornemme, at jeg kom til at fornærme dig. Det var ikke meningen. Det var ikke min mening at du skulle forstå det som jeg ikke stolede på dig, men mere et spørgsmål om, hvad du ville råde mig til, nu jeg allerede havde overført penge til dig, bare gennem et andet firma end det du gerne vil have mig til at overføre igennem.

Jeg har brugt hele dagen på at tale med Hikmet Ersek som er den administrerende direktør hos Western Union, for at finde en løsning på de penge jeg allerede har overført, men som nu skal tilbage og overføres gennem hans konkurrent. Heldigvis er jeg jo salgschef og udstyret med gode taleevner, og en stor portion salgstalent, så det lykkedes mig til slut at få pengene ført tilbage til min konto. Deres pengebud, Gilette Mann var kun nået ned til Amsterdam i sin bil mod Paris med pengene til dig. Så han fik ham til at vende om, og Hikmet lover at han er i Hjørring i aften, hvor jeg så kan få mine 6500 tilbage igen. Når jeg har dem i hånden, så sørger jeg for at overføre dem til dig via moneygram

Så send endelig koordinaterne 🙂

/Heidi

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Her er kontaktoplysninger for betaling af forsikring

Efternavn: SILLA

Fornavn: LAMINE

Land: Frankrig

By: Paris

Postnummer: 75000

Adresse: Fremtidens vej

Venter på bevis for arkivering

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære søster

Jeg holder lige weekend, så vi tales ved på mandag. Inden mandag kan du jo lige tjekke op på adressen, da jeg ikke tror der er noget i Paris som hedder noget så dansk som “Fremtidsvej”

God weekend min kære

/Heidi 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej

Her er den Adressen

Adressen : Rue de la paix

Tak skal du have. Jeg vil være der venter på depotet foto

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Alice/Cardenia

Uha… det blev en hektisk fredag. Det var noget af en kamp, at skulle overbevise Western Union om, at de skulle give mig pengene tilbage. Jeg fik lige lidt sved på panden der. Men ligeså nervøs jeg blev, lige så glad blev jeg, da deres chauffør, Jaques, ankom i Hjørring sent fredag aften med mine penge. Nu var det dog blevet så sent, at jeg Moneygram kontoret var lukket, og i og med det var fredag, så måtte jeg jo vente helt til i dag med at overføre pengene. 

Men de er nu overført, og vedhæftet finder du dokumentationen på overførslen af DKR 6.500. Det må gerne gå lidt hurtigt nu, for her i lørdags modtog jeg helikopter fakturaen. Den er på kr. 75.000, og det har jeg jo ikke lige stående på min bankkonto endnu. Så skynd dig at overføre de 30 millioner nu hvor alt er i orden

/Heidi

(Se “dokumentation” for MoneyGram overførsel her)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej

Fru, lad mig fortælle dig, at vi ikke er dumme, og jeg minder dig om, at jeg arbejder med betroede kunder, du sender os selv en ændringsfil, hvilket viser, at selvom jeg laver dig lånet, vil du ikke refunderer mig 30.000.000 kr, tvivler jeg på dig samtidig, fordi vi har kontrol overførslen, og de er registreret, at der ikke er sendt nogen overførsel på disse koordinater, jeg kan kun fortælle dig at gå og få dit lån andetsteds

Hav en god dag, fru

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Søster

Det skærer mig i hjertet. Der sidder du i Paris og tror jeg er ved at narre dig. Hvordan kan du overhovedet tro, at der er mennesker i verdenen som kun har til det formål at snyde uskyldige mennesker? Mest af alt, er jeg ked af, at du tror at jeg er en af de personer. Det kunne ALDRIG falde mig ind. Jeg er ligeså ærlig, ægte og reel som du er, Alice/Cardenia. 

Jeg er 100% overbevist om, at du ikke er dum. Det har jeg aldrig troet. Jeg har hele vejen igennem været helt overbevist om, at du er ret så intelligent. Det er jeg også. Jeg er heller ikke et sekund i tvivl om, at du arbejder med mennesker som er helt seriøse. Jeg er meget seriøs, og har arbejdet målrettet med dig lige siden allerførste kontakt. Ligesom du har med mig. Så jeg græder indvendig over, at du kan tænke andet om mig.

Du kan stole på mig Alice/Cardenia – jeg ville betale hver en krone tilbage. Men hvis du ikke vil låne mig pengene alligevel, så bliver jeg nødt til at bede dig om at erstatte de penge jeg allerede har brugt, i forbindelse med din kontrakt, hvor du har indvilliget i at låne mig 30 millioner kroner. Du og din bankdirektør har skrevet under på at låne mig de penge, og da jeg allerede har brugt 203.459 kroner til Band, helikopter og bryllup på baggrund af vore aftale, så er det din pligt at erstatte dem.

Så jeg sender hermed en faktura til Jer på det skyldige beløb. De skal være indbetalt senest om en uge, ellers må jeg desværre se mig nødsaget til at sende konkurrenceklausulsministeren i EU, Margrethe Vestager, efter dig i forhold til opkrævning af det skyldige beløb

Jeg ser frem til dokumentation for indbetalingen af vedhæftede faktura

/Heidi

(Se fremsendte “faktura” her)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jeg minder dig om, at uden betaling af 6500 Kr kan jeg ikke hjælpe dig med lånet

tak

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Alice/Cardenia

Nej det har jeg forstået. Jeg siger til dig, at jeg allerede har overført kr. 6.500 – det er dig som siger det er falsk. Det er det ikke. Du har fået beviset. Så du har faktisk også stjålet kr. 6.500 fra mig. Dem burde jeg smide på fakturaen også. Men dem vælger jeg at overse, fordi jeg er et godt menneske. 

Men nu du ikke vil betale mig de 30 millioner kroner, selv om jeg HAR betalt kr. 6.500 til dig som du bad om, så bliver jeg nødt til at bede dig om at betale fakturaen du har tilsendt. Jeg vil råde dig til – som en søster – at betale den så hurtig som muligt, da det bliver dyrt med både renter, renters renter, rykkergebyrer, inkassogebyrer og i sidste instans advokat regninger, hvis vi skal i retten. Hvis du betaler dem allerede i dag, så lader jeg være med at opkræve dig de 6.500 som du allerede har stjålet fra mig. Men hvis ikke jeg modtager noget dokumentation på at de er betalt inden kl. 18 i dag, så kommer de oveni, og så får du tilsendt en ny faktura med ekstra kr. 6.500 på. Men det hele skal stadigvæk være betalt om senest en uge, hvis du vil undgå at bliver kaldt ind til EU til afhøring.

Jeg ser frem til din betaling, og håber det at jeg eftergiver de kr. 6500 gør, at vi stadig er venner, og måske alligevel kan mødes i København til en middag sammen … som vi selvfølgelig selv betaler hver i sær 🙂

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ring til mig, jeg kommer

Jeg vil have mere hjælp, du er en tyv

Gå få dit lån andetsteds

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jeg vil meget gerne ringe – hvad er dit nummer. Jeg vil glæde mig til endelig at tale med dig 🙂

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jeg ønsker ikke længere at fortsætte proceduren med at du går med at få dit lån andre steder, hvis du virkelig ønsker det lån, du vil have til at betale 6500 kr for gebyrer

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Alice/Cardenia

Det er ikke dit valg om du ønsker at fortsætte proceduren eller ej. Du har underskrevet en kontrakt, hvor du lover mig 30 millioner kroner, og dem vil du nu ikke betale. Jeg har brugt penge allerede, og derfor holdes du ansvarlig. 

Så det er ikke dig som bestemmer om kommunikationen skal stoppe eller ej. Hvis ikke du betaler den fremsendte faktura (vedhæftet igen), så sender jeg EUs juridiske afdeling efter dig!

Betal de penge …lige som jeg fortæller dig, at jeg HAR betalt kr. 6.500 til dig!

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Send mig stævning tyv!!

Tyv som du aldrig har set i mit liv, indtil jeg ændrer betalingskvitteringer, skal jeg ringe til Western Union og Money Gram Direction for at informere dem om denne stjæle

(jeg tror det Alice forsøger at sige er, at hun/han vil vise MoneyGram og Western Union at jeg snyder med deres papirer)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En G mail bliver herefter oprettet, som viser ”Danske Domstole” når den finder vej til modtager., og jeg sender herefter Alice et svar på hendes to sidste mails:

Kære Alice/Cardenia

Jeg må desværre oplyse, at jeg har overdraget al kommunikation til De Danske Domstole, og du vil snarligt høre fra dem i forhold dit svindelforsøg, og i forhold til den faktura og det beløb af penge du skylder.

Så jeg må henvise dig til den stævning som du sikkert modtager inden for kort tid, og tage kommunikationen med dem

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fra Domstol g-mail sendes følgende mail ud til Alice Cardenia

Kære Sr. Cardenia

Se vedhæftede

God dag

Med venlig hilsen

De Danske Domstole

Se filen som er vedhæftet her, som er en ”stævning”

…og ja – der ligger faktisk en politistation på den adresse som er nævnt i stævningen. Selvfølgelig har jeg sørget for at tjekke op på mine ting 🙂 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Du er for dum , at domstolene ikke bruger gmail tyv

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De bruger g-mail i samme omfang som alle dem som låner 30.000.000 kroner ud til helt fremmede mennesker! 😉

/Heidi

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

du virkelig er syke, røvere.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kan du forresten låne mig penge så jeg kan komme til psykolog? Det dur jo ikke jeg render rundt og er syg 

/Heidi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jeg vil ikke sende dig noget. du er ikke en god tyv som dig.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Alice/Cardenia/Søster

Jeg er så imponeret over din vedholdenhed. Det er helt fantastisk, at du loyalt fortsætter med at sidde og skrive ting ned på dit eget sprog – som jeg formoder er fransk – for så at smide det i Google Tranlate og lave det om til dansk. Jeg bliver dog desværre nødt til at fortælle dig, at jeg gennem hele denne dialog, er blevet afsindig overrasket over, hvor dårlig google translate er. 
Hvis du kunne tænke dig at blive top professionel scammer i Danmark, så vil jeg varmt anbefale dig et dansk kursus, så du kan blive lidt mere troværdig i din kommunikation, og mest af alt lave en “kontrakt” som minder bare en lille smule om en rigtig kontrakt.
Jeg kan tilbyde dig at starte på AOF Danskundervisnings kursus  – du kan eventuelt læse mere om det på dette link (og her behøver du ikke at oprette en konto for at læse eller være med)

 

https://aof.dk/kursus/danskuddannelse

 

 
Sig til, hvis du gerne vil låne penge til at tage undervisningen, så kan jeg godt sætte dig i forbindelse med et par quicklåns services som kan hjælpe dig

 

/Heidi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jeg har nu ikke hørt fra Alice/Cardenia i 24 timer. Ikke siden jeg sendte den sidste mail. Så jeg bliver helt bekymret for, om hun ligepludselig ikke forstår dansk. Så nu har jeg lavet en ny mail til hende, hvor jeg først har skrevet på dansk, og så sat ind i Google Translate for at oversætte det til fransk, for så endelig at sende det til hende … så nu venter vi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dagen er startet med at melde stenslag ind til Carglas, og sende endnu en mail til min låneveninde, som stadig ikke lader høre fra sig. Så i dag, har hun modtaget en mail på Hausa (som er et nigerisk sprog), i tilfælde af, hun heller ikke forstod fransk.
 
Emnet er “Gå ikke glip af et godt tilbud”, og jeg har i teksten tilføjet i starten
 
“Da jeg jo nu er helt bekymret for, om du pludselig ikke kan dansk, så må jeg nok hellere yde den service, at forsøge mig på andre sprog, så jeg sikrer en god mulighed for, at du forstår hvad jeg skriver, og ikke går glip af mit gode tilbud”
 
Hvis du har en mailadresse som du ikke bruger, så giver jeg gerne Alice/Cardenias mail ud, så du kan hjælpe mig med at sende hende tilbudet på forskellige sprog, så hun ikke misser nogen mulighed 😂
(du kan klikke på billedet, for at se dem store)
Herfra sender jeg én mail hver dag, på forskellige sprog til Alice/Cardenia. Jeg giver det 15 sprog, og hører jeg ikke andet, stopper jeg der, men jeg ville jo naturlig elske, om jeg en dag enten fik svar, eller fik en mail som sagde at min mail ikke blev leveret – uagtet hvad som sker, så tror jeg nok at jeg har vundet 🙂
Punjabi
Swahili
Arabisk