Efter Livet

Jeg er faktisk ret skuffet! Skuffet over, at jeg synes den her serie fra Netflix kun har seks episoder i sin første sæson, og skuffet over at jeg synes den er så fin. For “fin” er det helt rette ord omkring den, også selv om den samtidig har en ret så sort humor.

Ricky Gervais er manden som især er kendt for hovedet bag “The Office“. Jeg er en af dem, som aldrig helt har brudt mig om hans stil og hans humor. Så jeg var ekstrem skeptisk, da jeg så After Life dukke op på min Netflix skærm. Men ud over Ricky Gervais, er der skuespillere med som jeg elsker i forbindelse med andre ting. På rollelisten finder jeg blandt andre David Bradley, bedre kendt som Argus Filch fra Harry Potter filmene, Ashley Jensen som nogen måske kender bedst som Ugly Betty´s confident Christina McKinney og  Penelope Wilton som er højaktuel som en af de to sidekicks gamle ladies i Downtown Abbey. Dem forbinder jeg ikke som at sige ja til at være med i noget uden en form for kaliber, så jeg besluttede mig for at give første afsnit et skud.

Seks afsnit af ca. 25 minutter hver …. jeg er færdig – jeg begyndte i går omkring spisetid. Jeg kan kun sige, at du også skal give den et skud. Det er så fin en fortælling om hvor altfyldende sorg kan være og så fin en fortælling om, hvordan livet bare altid alligevel finder vej tilbage om man vil det eller ej.

…og nu har jeg det evindelige Netflix problem – jeg skal vente så frygtelig længe på næste sæson!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.