Tærte (LCHF)

Jeg elsker mad, som er nem at lave men som smager godt. Den her tærte er et godt bud på begge dele

  • 400 gr. oksefars (4-6%)
  • 500 gr. spinat
  • 1 rødt peber
  • 1 ds. kikærter
  • 1 løg
  • 3 hvidløg
  • 2 æg
  • 1 dl. mandelmælk
  • Sesamfrø
  • Salt & peber
  • 1 æske grovtærtedej (eller, hvis du ønsker, så lav den selv – jeg synes bare det er nemmere med æsken)

Svits løg og hvidløg på pande med kokosolie. Brun oksekødet af heri, og tilsæt salt og peber.

Bland tærtebunden sammen. Fordel dej i tærtebund, og forbag tærtehbund i ca. 5 minutter ved 200 grader.

Fyld tærtebund med kødet, kikærterne, spinaten og peberen. Pisk æg og mandelmælk sammen med salt & peber (evt. andre krydderier, hvis du gerne vil have mere eller andre smage i din tærte). Hæld æggemasse henover fyld.

Pensl tærten med lidt æg, og drys med sesamfrø (hvis du laver en version med enten lidt låg eller “gitterpynt”.

Bag ved 200 grader i ca. 25 minutter.