Full Circle

Det er skønt at være eftertragtet, og det er dejligt når der er nogen som gerne vil have dig. Jeg prøver det i ny og næ via min LinkedIn profil, hvor jeg naturligvis er. Jeg er der ikke fordi jeg på nogen måde er aktivt søgende efter nye muligheder (det har jeg det alt for godt på min nuværende arbejdsplads, til at være), men fordi jeg har en overordnet holdning til, at man aldrig må holde mulighedernes døre hermetisk lukket, men primært fordi det er en super god professionel netværksplatform.

Qua min profil på Linked-In, så får jeg til tider henvendelser fra forskellige virksomheder som søger en ny medarbejder, hvor de mener min profil umiddelbart matcher, og derfor er interesseret i at komme i kontakt for at tale om den mulighed der nu engang foreligger. Jeg svarer altid pænt tilbage, selv om jeg siger nej tak.

I dag fik jeg en af de henvendelser, og jeg svarede tilbage at den overordnede beskrivelse af stillingen slet ikke er ramt forbi, hvad min profil og kompetencer angår, men at jeg takkede pænt nej tak til at høre mere af førnævnte årsag.

Men det som var super skægt ved netop denne henvendelse var, at den hedhuntingsvirksomhed hun arbejder for, faktisk er selv samme virksomhed som jeg selv arbejde for i et års tid tilbage i 2007/2008. Her sad jeg i stort set samme funktion som den hun sidder i i dag. Dét synes jeg faktisk er lidt morsomt, og så er det da vist det man kalder “Full Circle”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.