Gyngende Barselsgave

En af mine allernærmeste, allerældste og allerbedste veninder er i lykkelige omstændigheder på 7. måned. Der er ni uger til den store dag. Tiden er fløjet afsted, og i onsdags var jeg med til endnu en scanning af knægten, som nu vejer flotte 1746 gram. Han vokser som han skal, alle de ting der kan ses og måles fungerer som det skal. Vi holder stadig vejret en lille smule, det kan ikke undgås, men mest af alt glæder vi os.

Veninden er i fuld gang med at bygge rede. Babyværelset er i opbygning, og skal nok nå at blive færdigt. Tøj flyder i en lind strøm fra deres egen side og fra vordende bedsteforældres side. Barnevognen er klar og ligeledes er en masse andre ting af de nødvendigheder som skal være til stede.

Blandt ønskerne er der en gyngestol. Der er masser af dem derude, men ikke i den stil som hun ønsker sig. De er faktisk ret så vanskelige at få fingrene i, og hvis der endelig er en, så koster de kassen. I går under frokosten, efter en vellykket scanning, spredte hun nettet bredere ud. Hun mente jeg var så god til at finde de rigtige ting, så hvis jeg havde tid og lyst, så måtte også jeg gerne søge efter hendes gyngestol. Der gik ikke mere end fire timer, så havde jeg et muligt bud på en gyngestol på hånden. Billede blev sendt afsted til veninden om det var noget. Den var rigtig fin, men den trængte til en ordentlig overhaling. Det var også det hun faldt over, og hun havde ikke lige overskuddet til at skulle begive sig ud i projekt gyngestol. Men hvad nu hvis en anden havde det overskud og hvis prisen var fair, ville stolen så have interesse? Svaret var ja.

Jeg sendte forespørgsel afsted, og her er det man oplever hvor gavmild verden også er. Manden i Asdal ville ikke have en eneste krone for den. Den var til gratis afhentning, og jeg var ikke sen til at slå til. Gyngestolen i 1920er stil er nu afhentet.

Så nu skal jeg i gang med projekt gyngestol, og har adviseret veninden om, at hendes barselsgave nok ikke bliver så stor en overraskelse i forhold til, hvad hun får.

Jeg glæder mig til at gå i gang. Jeg ved, hvilke farver hun indretter babyværelset efter, og youtube kan med snilde guide mig helskindet gennem hele restaureringen af den fine stol. Jeg ved præcis, hvad der skal laves, og hvordan den skal se ud. Jeg håber så, at jeg er så tunet ind på min venindes stil, ønsker og tanker, at slutresultatet også kommer til at leve op til hendes forventninger. Jeg elsker at jeg her har fundet, hvad jeg synes er den mest fantastiske barselsgave til hende, og hvor jeg dog glæder mig til at give hende den.

1 thought on “Gyngende Barselsgave

  1. Pingback: Gyngestolen kom før storken | MissHotPants

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.