Gyngestolen kom før storken

Veninden er sat til at nedkomme den 28. maj. Så der er – på papiret – kun en tre uger tilbage. For et stykke tid siden, ytrede hun ønsket om en gyngestol. Jeg fandt en gammel brugt en som trængte til en ordentlig omgang kærlighed. Hun kunne ikke selv lige overskue, at skulle renovere en gyngestol, så jeg tilbød at gøre det, og så kunne hun få den i barselsgave. Jeg hentede således den gamle sædeløse gyngestol hjem, og så har jeg siden da arbejdet på projektet. I dag afleverede jeg den, og den har taget sig lidt af en forandring.

Nu står den der på det næsten færdige børneværelse. Veninden har ikke set den i sin helhed før i dag. Kun i glimt. Men hun blev inspireret af farven som endte med tapetet som ses bagved. Jeg synes den passer ualmindelig godt ind, og den er faktisk blevet præcis som jeg så den inde i mit hovede før jeg gik igang med den.

Før og efter giver det helt klare billede af, hvad den kom fra, og hvad den blev til. Men til gyngestolen fulgte også et vaskeægte hjemmehæklet babytæppe, som jeg har siddet og arbejdet på mangen en aftener, samtidig med jeg har renoveret stolen. Derforuden fulgte også et par hjemmesyede puder med, som passer i farve til både stol og/eller babyværelse. Men det gør sig nu bedst med lammeskindet.

Jeg har aldrig rigtig hæklet eller syet noget før, så jeg er også rimelig stolt af mit håndarbejde. Alt i alt et projekt som lykkedes hele vejen igennem. Veninden er glad. Det er jeg også, og nu kan bettefisen bare komme an – vi er klar med gyngestolen i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.