Jeg er SÅ klar!

Det er årets sidste dag, og I guder, hvor er jeg klar til at kysse 2017 farvel! Jeg har for vane lige at reflektere over året som gik, og som oftest, så kan jeg se tilbage på et år, hvor der selvfølgelig har været et par knap så heldige dage, men i det store billede så har jeg altid haft et år, som har bidraget til den gode side på stort set alle områder. Så langt som jeg kan huske tilbage, har jeg ikke siddet med et år, hvor jeg har haft de store anledninger til at være hverken utilfreds eller på anden måde beklage.

2017 viser sig at være i den anden boldgade. For første gang i mine egne minder, sidder jeg med et år, hvor jeg vitterligt er så klar til at sige “Farvel – du bliver ikke savnet!”

2017 har på mange områder været et år som har været præget med udfordringer som jeg gerne ville have været foruden. Det er et år som, når jeg tænker tilbage, bringer mig på et punkt at lidt sørgmodighed. Det har været et hårdt år. Jeg er generelt en person som kan håndtere og gå igennem megen modgang uden at det påvirker mig synderligt. Jeg har altid haft evnen til at tænke “de små kvaler jeg har, er på et punkt hvor jeg i bund og grund er pisseheldig og har det godt, så derfor skal jeg ikke klage, og derfor er jeg faktisk taknemmelig for det år jeg har haft”. Ikke i år.

Jeg er helt klar over, at de udfordringer jeg har haft, ikke kan måle sig med nogen af de store tragedier, som andre har oplevet, men i forhold til, hvad jeg normalt har af dagligdag, så har det her været et år, hvor selv mine stærke sider har fået lov til at vakle og have en effekt. Jeg har ikke behov for at liste det jeg har været igennem op, for dem som kender mig er helt klar over, hvad der har været kastet min vej igennem året … plus det løse. Det er stort set på alle områder jeg har været skubbet ud i yderlighederne; helbredsmæssigt, personligt, arbejdsmæssigt.

Dog har jeg stadig en ukuelig evne til også at se, at det ikke er lutter udfordringer jeg har haft. Der har så absolut også været opture, glæder, oplevelser, grin, underholdning og stor stor lærdom. I modgang bliver man stærkere og mere vis – og det er dét jeg vælger at tage med ind i 2018. Hvor hårdt det end har været, så er jeg vokset på selv samme områder som jeg har været udfordret på. Men det gør mig stadigvæk ked af det, når jeg tænker på det jeg skulle igennem for at opnå denne lærdom. Så jeg er klar til at sige Auf Wiedersehen 2017.

Jeg håber 2018 har mere at byde på fra den gode hylde. Jeg håber også det kommer til at spejle sig i hyppigheden af skriveriet her på siden. Den har været meget mangelfuld i 2017 – af åbenlyse årsager. Jeg ved der venter oplevelser i 2018 som kommer til at fylde rigtig megen glæde, og jeg ved at der både på det helbredsmæssige, det personlige og på det arbejdsmæssige plan er ting i vente som gør det hele godt, måske endda meget bedre end før, igen. Jeg glæder mig til alle de muligheder som venter og som kommer til at byde sig til, og jeg glæder mig til at det her år er en saga blot.

I dag og i aften er sidste dag i året, og den kommer jeg til at bruge sammen med mennesker (og dyr) som jeg elsker og holder af – så jeg ved også at 2018 starter på den allerbedste måde, og så går jeg ud fra at 2018 og jeg har en aftale om, at det er i det niveau vi fortsætter de næste 365 dage.

Må dit nytår blive fantastisk, og husk nu for pokker at glædes over de små ting i hverdagen. Lad være med at tage ting for givet. Brug ikke ressourcer på ligegyldige ting, og husk at bruge de redskaber og ikke mindst de folk omkring dig, som altid står til din rådighed.

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

1 thought on “Jeg er SÅ klar!

  1. Pingback: Hvordan laver man et comeback? | MissHotPants

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.