Kan du gætte, hvor hønen vil skide?

Om halvanden måned tager ældstebarnet afsked med den skole, han har gået på gennem det sidste skoleår. Tiden er løbet afsted med os alle, da det ikke virker som et helt skoleår er gået, siden vi afleverede ham på Try Efterskole. Der har igennem året været en del arrangementer, som vi har kunne deltage i, for at støtte om omkring både skole og barn, og i dag var der endnu et af slagsen. Et af de sidste inden de flytter hjem igen. Der var forårsmarked.

Ud over at man selvfølgelig kan bruge tid med sit barn, så var der også stablet et væld af aktiviteter på benene. Ligefra ridning, se den pimpede traktor, hønseskidning (også kaldet hønsebingo i de mere sarte munde), klap en ged, kom og syng kareoke, skattejagt til loppemarked.

For den nette sum af 25 kroner, kunne man købe sig en lille stadeplads, og så kunne man ellers komme og sælge ud af arvegodset eller sit skrammel. Det var en kærkommen mulighed for os til, at få ryddet ud i skabe, skuffer og værelser, og se om der var andre som ville have det, som vi ikke havde brug for længere.

Vi havde knap nok fået sat vores lille bod op, før det første salg var gjort, og da vi pakkede sammen igen, var alt ikke udsolgt, men vi havde formået at få en hel del af vores ejendele til at skifte hænder, og gjort os en fortjeneste på ikke mindre en små 700 kroner. Vi kunne ligeledes konstatere, at af de boder der var i vores lille bodgade, var vi da vist nok dem som fik handlet mest. Det er det som vi kan betegne som en god debut som kræmmermarkedhandlere.

Det som ikke blev solgt, kommer ikke inde i huset igen – det ryger til genbrug i stedet. Nu har vi jo endelig fået det skilt ud, så lad os endelig lade det være ved det. Overskuddet blev efter endt dag, omsat til en dejlig middag.

Det har været en rigtig fin dag, hvor vi har haft tid med både drenge, dejligt vejr og delikatesser fra skolens boder. Om max halvanden måned skal vi tilbage til skolen med traileren igen, men indtil da skal ældste nyde de sidste dage i et skoleår, som han klart har fået en hel del ud af på mange forskellige fronter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.