Køkken idé #1

Den der plan og det der nytårsfortsæt omkring nyt køkken her i 2018, ikke? Den er kommet lidt videre i dag. Vi har haft besøg af Invita, som i løbet af få timer vendte tilbage med tegninger af, hvordan vores ønsker eventuelt kunne løses. Du kan selv træde ind i det i filmen nedenfor

Hvis du tænker, at det var sørme ikke megen skabsplads og/eller bordplads der er, så vid at det faktisk er et aktivt tilvalg som i sær jeg har lavet. Når man sådan rigtig tænker over det, så bruger man jo rent faktisk kun en brøkdel af det som man har i sine skabe og skuffer i sit køkken. Der er – på trods af oprydning i denne uge – stadig mange ting i mine nuværende skabe, som jeg ikke har brugt de sidste to til tre år. Hvorfor er det lige, at vi bliver ved med at holde fast i sådanne ting, fordi vi tænker “jamen, hvis nu jeg lige står og skal bruge det….”? Så jeg har en plan om at minimere min opbevaringsplads, således at jeg kun vil have det absolut mest nødvendige og det som jeg reelt set bruger, i mine skuffer og skabe
Det er ikke de låger, ej heller den bordplade – eller for den sags skyld vask eller komfur vi påtænker. Det jeg er interesseret i på dette stadie er layoutet på køkkenet, og det får jeg. 

På fredag i næste uge, kommer HTH forbi, og skal lave samme øvelse. Man er vel et fjols, hvis man ikke som minimum inviterer to udbydere til huse? Ikke fordi de nødvendigvis skal konkurrere med hinanden – selv om de i sagens natur jo kommer til at gøre det – men mest fordi hjerne ikke tænker ens, og måske der er en anden idé, eller en kombination af idéer som i sidste ende kommer til at være vores køkkendesign. 

Men vi er lidt i gang, og jeg er yderst glad for det forslag jeg har fået i dag, og giver rigtig god grobund for det endelige resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *