MissHotPants Nye Klæder

Jeg har ført blog i en eller anden form siden starten af 00´erne. Det startede på MySpace, gik over til Blogspot for til sidst at tage beslutningen om, at købe mig mit eget domæne, da det alt andet lige gav mig den største frihed, til at designe og styre min blog som jeg ønskede.

I gennem 2018, har bloggen stort set stået stille. Det er ikke fordi jeg som person er blevet tavs. Jeg kan bare mærke, at jeg ikke har behov for at føre blog i samme format, som jeg har gjort hidtil. Men lysten til at  bruge min blog til et eller andet er der. Jeg tror bare jeg gennem det sidste år har gået og ventet på, at jeg fandt ud af, hvad den skulle bruges til fremadrettet. 

Jeg tror jeg har fundet ud af det 

Gennem 2018, har især min mad været i fokus, grundet en hændelse i slutningen af 2017. Den gjorde, at jeg blev nødt til at gøre en eller anden handling, for at føle at jeg selv fik lidt at skulle sige, og tage lidt af kontrollen samtidig med, at det unægteligt ville være en proaktiv handling for at minimere risikoen for en gentagelse. 

Jeg har på Facebook og Instagram smidt masser af billeder op af min rejse gennem året. Men de  har sjældent været akompagneret af en decideret opskrift. De er til gengæld givet i flæng i privatbeskeder og des lige. Så når nu min mad faktisk inspirere til at afprøve, så tænkte jeg, at jeg jo ligeså godt kunne sende det til bloggen. 

Så det er det, som den kommer til at sætte sit primære fokus på fremadrettet. Jeg skal ikke undsige, at jeg ikke også smider et indlæg af “gammeldaws klassisk MHP stil” ind her og der. 

Så bon appetite … madopskrifter og billeder vil i den kommende tid vælte frem, og bliver alle samlet under opskriftsdelen på bloggen.

Tak fordi du har ventet på mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.