Nyt Køkken?

Jeg er ikke en af dem som gør mig stort i det her med nytårsfortsæt. Men i år har jeg simpelthen lavet et. Jeg vil have det gamle 1986 køkken skiftet ud med et anno 2018 køkken. Jeg har ville have det i næsten to år nu – nu skal det altså være. Så jeg har i dag været ude at tage de første skridt til den proces, og får i løbet af de næste par uger besøg af et par køkkenfirmaer, som kommer og tager nogen mål, så vi kan komme til at tage det næste skridt i processen. Vi kommer jo ingen steder, hvis jeg bare bliver ved med at drømme og ønske.

Jeg kan godt mærke, som jeg går rundt i de forskellige køkkener, at jeg er ovre i de mørkere varme toner, så det er nok der vi havner. Det matcher også meget godt med badeværelset vi fik renoveret i 2016. Det bliver ikke det som ses ovenfor, men noget i den farvetone i forhold til elememterne. Vi får at se. Der er lang vej endnu, og måske det ender med noget helt andet, når vi sådan for alvor kommer igang.

Men jeg kan faktisk godt gøre en lille smule forarbejde. Jeg er naturligvis blevet udstyret med kataloger fra den ene ende til den anden, som jeg kommer til at flikke godt igennem, og gøre mig yderligere tanker. Men jeg kan oven i det tage den proces et lille skridt videre.

Jeg er en af dem – min alder til trods – som i perioder stornyder at spille Sims. Jeg har været med helt fra starten, og jeg er stadig meget glad for det spil som afslapningsredskab. Jeg skifter lidt mellem at finde bygningen og spilleelementet mest interessant. Men hvis du bare tror det kun er et spil, og der ikke kan komme noget nyttigt ud af det, så tro om igen. Netop i den her køkkenproces, kan det hjælpe mig med idéerne og inspirationen. Jeg kan simpelthen – til en vis grad – bygge mit til en idé om, hvordan min køkken eventuelt kan se ud. Så de har jeg gjort.

Jeg kan endda tage det fra alle mulige vinkler, så det kan give mig en overordnet idé om, hvad og hvordan det kan blive til.

Jeg kan lege med udformningen i uendelighed, men det som det gør er at forberede mig – og dermed dem som skal levere køkkenet – til en plan om, hvad vi skal lave sammen, og hvad jeg tænker. Jeg tænker ikke, at jeg lige nu og her vil vise køkkenfolkene mine primitive forsøg på at lege designer, men det kan give mig et godt udgangspunkt; så sandelig også i forhold til,  hvad der måske ikke kan lade sig gøre.

En ting er dog sikker, og det er at jeg tror på at jeg står med et nyt køkken inden udgangen af 2018 … måske endda også før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.