Sådan burde alle weekender starte

Der er stadig lyst, når jeg kommer hjem fra arbejde. Det er med at nyde og udnytte, så længe det varer, da lyset snart kan få en ende. Om ikke lang tid, så er der mørkt både når jeg tager på job, og når jeg kommer hjem fra job.

Men denne fredag var lyset stadig vores ven, og regnen holdte sig fortsat på afstand. Så et hurtigt skift af fodtøj blev gjort da jeg kom hjem, og så skyndte jeg og vufferne os over på hundemarken for at grave efter mus i en lille times tid. Lige indtil regnen – og skumringen – indhentede os.

Det gode selskab af vufferne blev erstattet af det gode seskab med den bedste halvdel, som pakkede mig ind i Oline the Opel (som forøvrigt har 1-års fødselsdag i dag), og forkælede mig med sushi middag hos Gaja Sushi

Det har været en dejlig start på weekenden. Sådan burde alle weekender starte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.