Var det noget med en ny pyntepude?

Nogen gange vil man gerne have pyntepuder. Men de er som regel ret så dyre – i hvert fald dem som man aller helst vil have. Så jeg tænkte – hvorfor ikke forsøge at lave nogen selv. Frem fandt jeg stofrester, gamle dynebetræk som ikke blev brugt længere og strikketrøjer som havde udstået sin tjenestetid.

Jeg fandt arvesymaskinen frem fra loftet – eller rettere – den bedste halvdel var så dejlig at hente den ned fra loftet, og så var der ikke andet for end at prøve.

Et styk pude er nu produceret, og taget i betragtning at jeg aldrig har lavet en før  – og det faktum, at jeg faktisk ikke er hel ferm til det der syning – så er jeg nogenlunde tilfreds.

Der skal lige syes et par knapper på bagstykket af puden. Det var ikke planlagt, men jeg lærte, at jeg nok skal sørge for at have lidt mere stof at gøre med, for at få enderne til at overlappe hinanden helt.

Der er flere puder på vej – det her var træningspuden. Jeg kan mærke at teknikken ikke er så vanskelig, når man først helt har fanget den, og med det aner jeg også muligheden for mange forskellige typer af puder. Måske jeg bliver den nye Hay producent inden for pyntepuder? If you can dream it, you can do it …. eller no´et 😉

En tanke om "Var det noget med en ny pyntepude?"

  1. Pingback: Gyngestolen kom før storken | MissHotPants

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.