Velkommen til årets første hul!

Nytårsaften gik som vi havde forventet. Dejlig mad, dejligt selskab og en dejlig aften, samt en Bailey som klarede det rigtig fint. Der var lidt gøen og lidt forvirring fra hans side, men det er ikke en nytårsforskrækket hund vi har fået os. Sengetiden var rimelig; ca. klokken tre, så vi var oppe i tid nok til at rydde aftenens begivenheder væk, for derefter at sætte kursen mod Tversted strand for at lufte os selv og hunden.

Bailey har ikke været på stranden siden i sommer, hvor han stadig var sådan rigtig hvalp og hvor han stadig ikke var helt tryg ved vand. Det kan vi så konstatere han har smidt af sig.

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Da vi havde leget færdigt, skulle vi bare lige over på den anden side, og ….svup – som kom vi ikke videre

Det er ikke fordi vi er uvante med at køre på stranden, og vi blev begge ret så overrasket over det skete. End ikke hjælpetræk fra en forbipasserende gjorde nogen forskel. Så vi måtte have Falck til stranden. De klarede til gængæld opgaven lige så let som vi kom til at sidde fast.

Vi blev blæst igennem, vi fik kolde næser, vi fik en god halvtimes tid med udsigt til vesterhavet fra forsædet. Vi fik oplevelser i det nye år allerede fra dag et.

Håber I alle havde en skøn aften, og at dagen i dag bliver lige så afslappet som I har planlagt, og som nytårsdage for det meste altid er.

1 thought on “Velkommen til årets første hul!

  1. Pingback: De (u)planlagte weekendoplevelser | MissHotPants

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.